web hit counterΑρχικος Καθαρισμος - Γενικοι καθαρισμοι χωρων
Αρχικος Καθαρισμος - Γενικοι καθαρισμοι χωρων
Υπηρεσίες Καθαρισμού χώρων

Αρχικος Καθαρισμος

Αρχικος Καθαρισμος

Αρχικός Καθαρισμός
Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε αρχικό η γενικό καθαρισμό χώρου.

Ο καθαρισμός μετά την κατασκευή δεν είναι απλώς θέμα σκόνης. Απαιτεί να γνωρίζετε πώς να απορρίπτετε σωστά τα επικίνδυνα υλικά, πώς να καθαρίζετε και να γυαλίζετε ολοκαίνουργια δάπεδα και τοίχους και να αντιμετωπίζετε θέματα ασφαλείας όπως χαλαρά καλώδια ή διαρροές. Σκεφτείτε τον καθαρισμό μετά την κατασκευή σαν τη διόρθωση ενός βιβλίου: μπορεί να είναι το τελευταίο βήμα, αλλά είναι σημαντικό για να διασφαλίσετε ότι το τελικό προϊόν είναι ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να είναι.

Οφέλη από τον καθαρισμό μετά την ανακαίνιση

Η πρόσληψη μιας επαγγελματικής υπηρεσίας καθαρισμού που διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και την εμπειρία που απαιτείται για τον καθαρισμό μετά την ανακαίνιση είναι ζωτικής σημασίας.

Μετά την ανακαίνιση, πιθανότατα ασχολείστε με πολλές άλλες εργασίες που απαιτούν το χρόνο και την προσοχή σας. Μετακομίστε στο νέο χώρο το συντομότερο δυνατό μέσω μιας υπηρεσίας καθαρισμού μετά την ανακαίνιση που θα καθαρίσει όλο το χάος επαγγελματικά. Η αφαίρεση διαφορετικών τύπων υπολειμμάτων όπως καρφιά, σπασμένα πλακάκια, πριονόσκονη ή σπασμένα γυαλιά απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια από έμπειρους επαγγελματίες. Μην κουράζεστε και μην χάνετε το χρόνο σας καθαρίζοντας την ακαταστασία, αναθέστε τον καθαρισμό σε εμας για να φτάσετε ευχάριστα στον καθαρό χώρο σας!

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα σπίτια ή τα εγκατεστημένα εργοτάξια περιέχουν συνήθως μια ποικιλία πιθανών κινδύνων που θα μπορούσαν να βλάψουν οποιονδήποτε στην περιοχή. Αυτά τα αντικείμενα περιέχουν βίδες, καρφιά, υπερβολική σκόνη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ολίσθηση ή αλλεργίες, καθώς και ανεπιθύμητα απόβλητα (γυψοσανίδες, σπασμένα κομμάτια ξύλου και σπασμένα πλακάκια ή γυαλί). Οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού διαθέτουν τα εργαλεία που διασφαλίζουν ότι προστατεύεστε από ολα αυτά.

Είναι εύκολο να αφαιρέσετε τη σκόνη και τη βρωμιά μετά από μερικά σκουπίδια, αλλά η διαδικασία της απόρριψης όλων των σκουπιδιών μπορεί να είναι συντριπτική εάν δεν είστε σίγουροι τι πάει που πηγαίνει. Οι επαγγελματίες καθαρισμού μας μετά την ανακαίνιση είναι εκπαιδευμένοι να διαφοροποιούν την υγειονομική ταφή από τα υπολείμματα ανακύκλωσης και είναι εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα ΜΑΠ για την ασφαλή απόρριψη των επικίνδυνων αντικειμένων. Έχετε πρόσβαση σε έναν κάδο απορριμμάτων και ανακύκλωσης την ημέρα του καθαρισμού και η επαγγελματική μας ομάδα καθαρισμού θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Τέλος, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μιας υπηρεσίας καθαρισμού μετά την ανακαίνιση είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι είναι καλύτερο! Μαζί με το ξεσκόνισμα και το σκούπισμα, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι δεν υπάρχει ζημιά στις πρόσφατα τελειωμένες επιφάνειες. Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες καθαρισμού χρησιμοποιούν τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού για την αντιμετώπιση κάθε τύπου επιφάνειας, χωρίς να βλάπτουν τα δάπεδα, τις νέες συσκευές και άλλες επιφάνειες που έχουν τοποθετηθεί πρόσφατα. 

Με την επαγγελματική υπηρεσία μας καθαρισμού χωρων μετά απο ανακαίνιση η και κατασκευή, θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήμα και ενέργεια – όλα αυτά μεγιστοποιώντας την ασφάλεια σας.

Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες καθαρισμού μετά απο ανακαίνιση προσφέρουν ενδελεχή, λεπτομερή και πολλαπλά στάδια καθαρισμό του νέου ή ανακαινισμένου χώρου σας. Μπορούμε να συνεργαστούμε απευθείας με τους εργολάβους σας για να παρέχουμε επαγγελματικό καθαρισμό κοντά στο τέλος της κατασκευαστικής διαδικασίας, αντιμετωπίζοντας τυχόν ημιτελή ζητήματα ή προβλήματα, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι ο χώρος σας είναι βατός και ελκυστικός. Με άλλα λόγια, ο επαγγελματικός καθαρισμός κατασκευών είναι αυτός που μετατρέπει τον χώρο σας σε σπίτι.

Καθαρισμος μετα απο ανακαινηση

Οι ανακαινίσεις σπιτιού σάς επιτρέπουν να δώσετε νέα πνοή στο χώρο διαβίωσής σας, να τροποποιήσετε το σπίτι σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας ή να προετοιμάσετε το σπίτι σας προς πώληση. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, οι ανακαινίσεις μπορεί να είναι συναρπαστικές και αγχωτικές. Μόλις κατακαθίσει η σκόνη, κυριολεκτικά, ήρθε η ώρα να καθαρίσετε το χάος που έχει απομείνει. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για τον καθαρισμό μετά την ανακαίνιση, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού μετά την κατασκευή.

Η ανάθεση των υπηρεσιών καθαρισμού ενός επαγγελματία εργολάβου καθαρισμού βοηθά τους οργανισμούς να διατηρούν μια καθαρή, αποστειρωμένη και υγιή ατμόσφαιρα εργασίας στους χώρους τους. Για αυτόν τον λόγο  πρέπει να συνεργαστείτε με μια αξιόπιστη εμπορική εταιρεία καθαρισμού που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας με 100 % αποτελέσματα καθαρισμού και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Αρχικος Καθαρισμος

Υπάρχει λόγος για τον οποίο είμαστε η Αρχή για την Καθαριότητα

Οι κορυφαίοι επαγγελματίες καθαρισμού μας έχουν την εκπαίδευση, τον εξοπλισμό και την εμπειρία για να βεβαιωθούν ότι η νέα προσθήκη ή το νέο σας σπίτι είναι έτοιμο για μετακόμιση αμέσως μόλις μπείτε μέσα. Η ομάδα μας είναι δεσμευμένη, ασφαλισμένη και ελέγχεται για την ηρεμία του πελάτη και εγγυόμαστε 100% την ικανοποίησή σας.

sivas ev temizleme 5

Είμαστε το κλειδί σας για τον καθαρισμό.

αρχικοι καθαρισμοι σπιτιων

Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε Γενικο Καθαρισμο χώρου.

Εμπειρια και τεχνογνωσια

Η εμπειρία μας σας εγγυάται ότι αποπερατώνοντας τον αρχικο καθαρισμό του χώρου σας, οτι ο χώρος σας θα είναι σαν καινούργιος και θα μπορείτε να απολαύσετε από την πρώτη κιόλας μέρα τον νέο σας χώρο χωρίς κούραση και χρονοβόρες διαδικασίες καθαρισμού , κύριο μέλημα μας εκτός από τον άψογο καθαρισμό του χώρου σας είναι προστασία του χώρου σας από φθορές και λάθη καθαρισμού και τελικός σκοπός μας είναι η άψογη παράδοση του χώρου σας στον προβλεπόμενο χρόνο.

Katharismos oikias 5

Οι υπηρεσίες μας είναι εξαιρετικά ευέλικτες καθώς παρέχουμε σχεδον 24/7 συνεχή βοήθεια στους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να διατηρούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες στη μέγιστη δυναμικότητά τους. 

Φροντίζουμε επίσης για όλα τα θέματα ασφάλειας καθώς οι υπηρεσίες μας είναι πλήρως ασφαλισμένες.

Εγγυημένη ποιότητα στις καλύτερες τιμές!
Χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Αρχικός Καθαρισμός

Ο καθαρισμός ενός χώρου ανάλογα με Την κάθε Περίπτωση μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Εσωτερικά και εξωτερικά, Ντουλάπια Υπνοδωματίων
 • Εσωτερικά και εξωτερικά, Ντουλάπια κουζίνας.
 • Πάγκους κουζίνας.
 • Πλακάκια, και άλλες επιφάνειες κουζίνας και μπάνιου .
 • Καθαρισμός καθρεπτών.
 • Πατάρια – Αποθηκευτικοί Χώροι
 • Αναρρόφηση σκόνης από δάπεδα
 • Καθαρισμός αλουμινίων, υαλοπινάκων,
 • Καθαρισμός πατζουριών.
 • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα σε όλους τους χώρους της οικίας.
 • Καθαρισμός σε ξύλο με παρκετέζα μικροφίμπρας στεγνού καθαρίσματος
 • Καθαρισμός διακοπτών.
 • Καθαρισμός πορτών.
 • Καθαρισμός σε μπαλκόνια κάγκελα,παντζούρια και εξωτερικών χώρων και τέντες αν υπάρχουν.
 • Ξεσκόνισμα τοίχων και ταβανιών.
 • Αναρρόφηση σκόνης από δάπεδα.
 • Καθαρισμός σε τζάκι ( αν υπάρχει ) .
 • Καθαρισμός κλιμακοστασίου.
 • Αφαίρεση χρωμάτων και κατάλοιπων από εργασίες .

 • Καθαρισμό ηλεκτρικών συσκευών (εξωτερικά).

 • Καθαρισμός τζαμιών εσωτερικά – εξωτερικά.

Αρχικός Καθαρισμός

cleaning service during work PPTAZG5

      Μοναδικό αποτέλεσμα

Κάθε αρχικός η  γενικός καθαρισμός είναι για εμάς μια και μοναδική περίπτωση, κάθε πελάτης ανάλογα με τις ανάγκες του αντιμετωπίζεται τελείως  διαφορετικά  και σε κάθε περίπτωση σκοπός μας είναι το τέλειο αποτέλεσμα και μόνο,και πάντα  προέχει η ικανοποίηση του πελάτη .όλες μας οι υπηρεσίες υποστηρίζονται από έμπειρο επόπτη καθαρισμού ο οποίος δεν παραδίδει τον χώρο αν δεν επέλθει το τέλειο αποτέλεσμα  καθαρισμού

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου- Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου-Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου-Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου-Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου

Γιατί να μας επιλέξετε ?

Κάντε μια επαγγελματική ομάδα καθαρισμού μέρος του προϋπολογισμού της κατασκευής σας και απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία και την προσπάθεια καθαρισμού μετά από μια ανακαίνιση. Η ομάδα μας προσφέρει προσαρμοσμένες προσφορές με βάση κάθε έργο, διασφαλίζοντας ότι πληρώνετε μόνο για ό,τι χρειάζεστε. Μιλήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν εκτίμηση σήμερα!

Γενικοι καθαρισμοι χωρων Call Now ButtonΚαλεστε μας Γενικοι καθαρισμοι χωρων Call Now ButtonΚαλεστε μας