web hit counterΑρχικός Καθαρισμός Νο1 - Γενικοι καθαρισμοι χωρων
Αρχικός Καθαρισμός Νο1 - Γενικοι καθαρισμοι χωρων
Υπηρεσίες Καθαρισμού χώρων

Ο καθαρισμός στα καλύτερά του

Αρχικός Καθαρισμός

Αρχικός Καθαρισμός
Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε αρχικό η γενικό καθαρισμό χώρου.

Καθαρός χώρος. Επαγγελματικές υπηρεσίες Ανταγωνιστικές τιμές

Αρχικός Καθαρισμός

Εάν κάποια στιγμή το σπίτι σας χρειάζεται πραγματικά έναν ενδελεχή καθαρισμό, είναι μετά από μια ανακαίνιση ή ένα έργο κατασκευής. Με στρώματα σκόνης και σκουπίδια σε κάθε επιφάνεια, χρειάζεστε ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού για να κάνετε το σπίτι σας ξανά κατοικήσιμο. Πριν εγκατασταθείτε, προγραμματίστε ένα ραντεβού καθαρισμού μετά την κατασκευή.

Η ανάθεση των υπηρεσιών καθαρισμού ενός επαγγελματία εργολάβου καθαρισμού βοηθά τους οργανισμούς να διατηρούν μια καθαρή, αποστειρωμένη και υγιή ατμόσφαιρα εργασίας στους χώρους τους. Για αυτόν τον λόγο  πρέπει να συνεργαστείτε με μια αξιόπιστη εμπορική εταιρεία καθαρισμού που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας με 100 % αποτελέσματα καθαρισμού και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Αρχικός Καθαρισμός

Σε ένα εκτεταμένο ραντεβού, τα μέλη της ομάδας μας θα καθαρίσουν κάθε εκατοστό του σπιτιού σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Από το δάπεδο μέχρι την οροφή θα φροντίσουμε το σπίτι σας να φαίνεται ξανά άψογο.

Ο καθαρισμός μετά την κατασκευή δεν είναι απλώς θέμα σκόνης. Απαιτεί να γνωρίζετε πώς να απορρίπτετε σωστά τα επικίνδυνα υλικά, πώς να καθαρίζετε και να γυαλίζετε ολοκαίνουργια δάπεδα και τοίχους και να αντιμετωπίζετε θέματα ασφαλείας όπως χαλαρά καλώδια ή διαρροές. Σκεφτείτε τον καθαρισμό μετά την κατασκευή σαν τη διόρθωση ενός βιβλίου: μπορεί να είναι το τελευταίο βήμα, αλλά είναι σημαντικό για να διασφαλίσετε ότι το τελικό προϊόν είναι ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να είναι.

Οφέλη από τον καθαρισμό μετά την ανακαίνιση

Η πρόσληψη μιας επαγγελματικής υπηρεσίας καθαρισμού που διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και την εμπειρία που απαιτείται για τον καθαρισμό μετά την ανακαίνιση είναι ζωτικής σημασίας.

Μετά την ανακαίνιση, πιθανότατα ασχολείστε με πολλές άλλες εργασίες που απαιτούν το χρόνο και την προσοχή σας. Μετακομίστε στο νέο χώρο το συντομότερο δυνατό μέσω μιας υπηρεσίας καθαρισμού μετά την ανακαίνιση που θα καθαρίσει όλο το χάος επαγγελματικά. Η αφαίρεση διαφορετικών τύπων υπολειμμάτων όπως καρφιά, σπασμένα πλακάκια, πριονόσκονη ή σπασμένα γυαλιά απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια από έμπειρους επαγγελματίες. Μην κουράζεστε και μην χάνετε το χρόνο σας καθαρίζοντας την ακαταστασία, αναθέστε τον καθαρισμό σε εμας για να φτάσετε ευχάριστα στον καθαρό χώρο σας!

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα σπίτια ή τα εγκατεστημένα εργοτάξια περιέχουν συνήθως μια ποικιλία πιθανών κινδύνων που θα μπορούσαν να βλάψουν οποιονδήποτε στην περιοχή. Αυτά τα αντικείμενα περιέχουν βίδες, καρφιά, υπερβολική σκόνη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ολίσθηση ή αλλεργίες, καθώς και ανεπιθύμητα απόβλητα (γυψοσανίδες, σπασμένα κομμάτια ξύλου και σπασμένα πλακάκια ή γυαλί). Οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού διαθέτουν τα εργαλεία που διασφαλίζουν ότι προστατεύεστε από ολα αυτά.

Είναι εύκολο να αφαιρέσετε τη σκόνη και τη βρωμιά μετά από μερικά σκουπίδια, αλλά η διαδικασία της απόρριψης όλων των σκουπιδιών μπορεί να είναι συντριπτική εάν δεν είστε σίγουροι τι πάει που πηγαίνει. Οι επαγγελματίες καθαρισμού μας μετά την ανακαίνιση είναι εκπαιδευμένοι να διαφοροποιούν την υγειονομική ταφή από τα υπολείμματα ανακύκλωσης και είναι εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα ΜΑΠ για την ασφαλή απόρριψη των επικίνδυνων αντικειμένων. Έχετε πρόσβαση σε έναν κάδο απορριμμάτων και ανακύκλωσης την ημέρα του καθαρισμού και η επαγγελματική μας ομάδα καθαρισμού θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Τέλος, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μιας υπηρεσίας καθαρισμού μετά την ανακαίνιση είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι είναι καλύτερο! Μαζί με το ξεσκόνισμα και το σκούπισμα, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι δεν υπάρχει ζημιά στις πρόσφατα τελειωμένες επιφάνειες. Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες καθαρισμού χρησιμοποιούν τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού για την αντιμετώπιση κάθε τύπου επιφάνειας, χωρίς να βλάπτουν τα δάπεδα, τις νέες συσκευές και άλλες επιφάνειες που έχουν τοποθετηθεί πρόσφατα. 

Με την επαγγελματική υπηρεσία μας καθαρισμού χωρων μετά απο ανακαίνιση η και κατασκευή, θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήμα και ενέργεια – όλα αυτά μεγιστοποιώντας την ασφάλεια σας.

Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες καθαρισμού μετά απο ανακαίνιση προσφέρουν ενδελεχή, λεπτομερή και πολλαπλά στάδια καθαρισμό του νέου ή ανακαινισμένου χώρου σας. Μπορούμε να συνεργαστούμε απευθείας με τους εργολάβους σας για να παρέχουμε επαγγελματικό καθαρισμό κοντά στο τέλος της κατασκευαστικής διαδικασίας, αντιμετωπίζοντας τυχόν ημιτελή ζητήματα ή προβλήματα, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι ο χώρος σας είναι βατός και ελκυστικός. Με άλλα λόγια, ο επαγγελματικός καθαρισμός κατασκευών είναι αυτός που μετατρέπει τον χώρο σας σε σπίτι.

Καθαρισμος μετα απο ανακαινηση

Οι ανακαινίσεις σπιτιού σάς επιτρέπουν να δώσετε νέα πνοή στο χώρο διαβίωσής σας, να τροποποιήσετε το σπίτι σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας ή να προετοιμάσετε το σπίτι σας προς πώληση. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, οι ανακαινίσεις μπορεί να είναι συναρπαστικές και αγχωτικές. Μόλις κατακαθίσει η σκόνη, κυριολεκτικά, ήρθε η ώρα να καθαρίσετε το χάος που έχει απομείνει. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για τον καθαρισμό μετά την ανακαίνιση, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού μετά την κατασκευή.

Είμαστε το κλειδί σας για τον καθαρισμό.

Αφού έχετε επενδύσει τόσα πολλά στο «νέο» σας σπίτι, σας αξίζει να περπατήσετε σε έναν φρέσκο ​​καθαρό χώρο. Τα επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού μας θα τρίψουν και θα απολυμάνουν το σπίτι σας για να μπορέσετε να επιστρέψετε.

Εμπειρια και τεχνογνωσια

Η εμπειρία μας σας εγγυάται ότι αποπερατώνοντας τον αρχικό καθαρισμό του χώρου σας, οτι ο χώρος σας θα είναι σαν καινούργιος και θα μπορείτε να απολαύσετε από την πρώτη κιόλας μέρα τον νέο σας χώρο χωρίς κούραση και χρονοβόρες διαδικασίες καθαρισμού , κύριο μέλημα μας εκτός από τον άψογο καθαρισμό του χώρου σας είναι προστασία του χώρου σας από φθορές και λάθη καθαρισμού και τελικός σκοπός μας είναι η άψογη παράδοση του χώρου σας στον προβλεπόμενο χρόνο. Σε έναν καθαρισμό μετά την κατασκευή, χρησιμοποιούμε κορυφαίο εξοπλισμό, προϊόντα και μεθόδους καθαρισμού για να κάνουμε το σπίτι σας χωρίς σκόνη και οσμή. Σε ένα εκτεταμένο ραντεβού, τα μέλη της ομάδας μας θα καθαρίσουν κάθε εκατοστό του σπιτιού σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Από το δάπεδο μέχρι την οροφή, θα φροντίσουμε το σπίτι σας να φαίνεται ξανά άψογο.

femme de menage actualite

Έμπειροι επαγγελματίες καθαριστές

Τα συνεργεία μας θα κάνουν το περιβάλλον της ζωής σας καθαρό, ασφαλές και υγιεινό. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων πανιών από μικροΐνες και τεχνολογίας φιλτραρίσματος κενού.

PinClipart.com campfire smores clipart 5363261

Οι υπηρεσίες μας είναι εξαιρετικά ευέλικτες καθώς παρέχουμε σχεδον 24/7 συνεχή βοήθεια στους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να διατηρούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες στη μέγιστη δυναμικότητά τους. 

Φροντίζουμε επίσης για όλα τα θέματα ασφάλειας καθώς οι υπηρεσίες μας είναι πλήρως ασφαλισμένες.

Εγγυημένη ποιότητα στις καλύτερες τιμές!
Χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Αρχικός Καθαρισμός

Πώς Καθαρίζουμε το Σπίτι σας Σε έναν καθαρισμό μετά την κατασκευή, εστιάζουμε στην απομάκρυνση της σκόνης καθώς εκτελούμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών καθαρισμού.

Ο καθαρισμός ενός χώρου ανάλογα με Την κάθε Περίπτωση μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Εσωτερικά και εξωτερικά, Ντουλάπια Υπνοδωματίων
 • Εσωτερικά και εξωτερικά, Ντουλάπια κουζίνας.
 • Πάγκους κουζίνας.
 • Πλακάκια, και άλλες επιφάνειες κουζίνας και μπάνιου .
 • Καθαρισμός καθρεπτών.
 • Πατάρια – Αποθηκευτικοί Χώροι
 • Αναρρόφηση σκόνης από δάπεδα
 • Καθαρισμός αλουμινίων, υαλοπινάκων,
 • Καθαρισμός πατζουριών.
 • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα σε όλους τους χώρους της οικίας.
 • Καθαρισμός σε ξύλο με παρκετέζα μικροφίμπρας στεγνού καθαρίσματος
 • Καθαρισμός διακοπτών.
 • Καθαρισμός πορτών.
 • Καθαρισμός σε μπαλκόνια κάγκελα,παντζούρια και εξωτερικών χώρων και τέντες αν υπάρχουν.
 • Ξεσκόνισμα τοίχων και ταβανιών.
 • Αναρρόφηση σκόνης από δάπεδα.
 • Καθαρισμός σε τζάκι ( αν υπάρχει ) .
 • Καθαρισμός κλιμακοστασίου.
 • Αφαίρεση χρωμάτων και κατάλοιπων από εργασίες .

 • Καθαρισμό ηλεκτρικών συσκευών (εξωτερικά).

 • Καθαρισμός τζαμιών εσωτερικά – εξωτερικά.

Αρχικός Καθαρισμός

Aρχικος Καθαρισμος

      Μοναδικό αποτέλεσμα

Κάθε αρχικός η γενικός καθαρισμός είναι για εμάς μια και μοναδική περίπτωση,κάθε πελάτης ανάλογα με τις ανάγκες του αντιμετωπίζεται τελείως διαφορετικά  και σε κάθε περίπτωση σκοπός μας είναι το τέλειο αποτέλεσμα και μόνο,και πάντα προέχει η ικανοποίηση του πελάτη .όλες μας οι υπηρεσίες υποστηρίζονται από έμπειρο επόπτη καθαρισμού ο οποίος δεν παραδίδει τον χώρο αν δεν επέλθει το τέλειο αποτέλεσμα  καθαρισμού

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Μπορείτε με ένα απλό τηλεφώνημα και χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση ,να κλείσετε ένα ραντεβού , να έρθουμε  στον χώρο σας την ημέρα και την ώρα που εσείς θα επιλέξετε, ώστε  ο τεχνικός σύμβουλος καθαρισμού να  αξιολογισει  αντικειμενικα τις ανάγκες  του χώρο σας , και αυθημερόν να σας  παραδοθεί είτε τηλεφωνικά είτε με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε, ολοκληρωμένη  οικονομική και τεχνική έκθεση Αρχικου καθαρισμού ,η οποία θα περιλαμβάνει :

 • Χρόνο Καθαρισμού.

 • Προσωπικό Που Θα Χρειαστεί.

 • Υλικά Τα Οποία Θα Χρησιμοποιηθούν.

 • Τελικό Κόστος Καθαρισμού.

 • Χρόνο Καθαρισμού.

 • Προσωπικό Που Θα Χρειαστεί.

 • Υλικά Τα Οποία Θα Χρησιμοποιηθούν.

 • Τελικό Κόστος Καθαρισμού.

Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου- Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου-Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου-Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου-Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου

Γιατί να μας επιλέξετε ?

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή για να προγραμματίσετε έναν καθαρισμό μετά την ανακαίνιση. Συνήθως επισκεπτόμαστε το σπίτι σας και κάνουμε μια εκτίμηση για να βεβαιωθούμε ότι φέρουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εργασία. Μπορούμε να έχουμε πλήρωμα καθαρισμού στο σπίτι σας την επόμενη μέρα, ή μερικές φορές ακόμη και την ίδια μέρα, αν θέλετε.

Γενικοι καθαρισμοι χωρων Call Now ButtonΚαλεστε μας Γενικοι καθαρισμοι χωρων Call Now ButtonΚαλεστε μας