web hit counterΚαθαρισμός μετά από μετακόμιση Νο1 - Γενικοι καθαρισμοι χωρων
Καθαρισμός μετά από μετακόμιση Νο1 - Γενικοι καθαρισμοι χωρων
Υπηρεσίες Καθαρισμού χώρων

Καθαρισμός μετά από μετακόμιση

Καθαρισμός σπιτιού μετά από μετακόμιση

Καθαρισμός μετά από μετακόμιση
Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε αρχικό η γενικό καθαρισμό χώρου.

Καθαρός χώρος - Επαγγελματικές υπηρεσίες - Ανταγωνιστικές τιμές

Καθαρισμός μετά από μετακόμιση

Καθαρισμός από μετακόμιση 2

Ο ενθουσιασμός είναι υψηλός όταν μετακομίζετε σε έναν νέο χώρο, είτε έχετε αγοράσει ένα νέο σπίτι είτε μετακομίζετε σε μια νέα ενοικίαση. Είναι εύκολο να υπογράψεις αυτά τα χαρτιά και να θέλεις αμέσως να μετακομίσεις με όλα σου τα πράγματα και να φτάσεις να φωλιάσεις στο νέο σου σπίτι.

Είμαστε το κλειδί σας για τον καθαρισμό.

Η μετακόμιση μέσα ή έξω από ένα σπίτι είναι το σημάδι μιας συναρπαστικής μετάβασης στη ζωή, αλλά μπορεί να είναι μια πολύ αγχωτική στιγμή. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να φροντίσετε, με τα πάντα, από τη συσκευασία μέχρι τη διακόσμηση του νέου σας σπιτιού και τα πάντα ενδιάμεσα. Ένας από τους μεγαλύτερους πόνους της μετακόμισης είναι να καθαρίσετε το προηγούμενο ή το νέο σας σπίτι για να το προετοιμάσετε για πώληση ή τη μεγάλη μέρα μετακόμισης.

Εμπειρια και τεχνογνωσια

Η εξειδικευμένη ομάδα καθαρισμού μας θα καθαρίσει σχολαστικά το νέο σας σπίτι προτού εγκατασταθείτε για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι σε άριστη κατάσταση για εσάς και την οικογένειά σας. Είτε το νέο σας σπίτι είναι καινούργιο είτε έχει σχετικά καλοδιατηρηθεί και χρειάζεται Γενικό Καθαρισμό, είτε έχει «κατοικηθεί» και χρειάζεται ενδελεχή καθαρισμό από πάνω προς τα κάτω, μπορούμε να τα κάνουμε όλα.

Καθαρισμός από μετακόμιση 3
Περπατήστε σε ένα καθαρό σπίτι 768x411 1
Οι ειδικοί καθαρισμού στο genikoikatharismoi.gr μπορούν να επισκεφτούν το τρέχον σπίτι σας πριν μετακομίσετε για να του κάνουν γενικό ή βαθύ καθαρισμό από πάνω προς τα κάτω. Θα φροντίσουμε να καθαριστεί κάθε γωνιά, ώστε ολόκληρο το σπίτι να φαίνεται άψογο. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή σας και ο καθαρισμός του τρέχοντος σπιτιού σας είναι ο τέλειος τρόπος για να εξασφαλίσετε μια νέα αρχή. Ως μέρος του τμήματος καθαρισμού κατοικιών μας 0 genikoikatharismoi.gr παρέχει ειδική κίνηση στις υπηρεσίες καθαρισμού. Θα καθαρίσουμε όλη τη σκόνη και τη βρωμιά για να κάνουμε το νέο σας σπίτι να αισθάνεται ολοκαίνουργιο.
Tα επαγγελματικά συνεργεία του genikoikatharismoi.gr έχουν τη γνώση και την εμπειρία για να κάνουν το νέο σας σπίτι να λάμψει.Θα καθαρίσουμε ολόκληρο το σπίτι σας από το μπάνιο μέχρι την κρεβατοκάμαρα
καθαρο σπιτι2 768x512 1

Αισθάνεστε καταβεβλημένοι από την ιδέα να καθαρίσετε το νέο σας σπίτι (εκτός από το να μαζεύετε τα πράγματα, να μετακινείτε, να ξεπακετάρετε, να τακτοποιείτε και οτιδήποτε άλλο στη λίστα υποχρεώσεων σας); Η υπηρεσία καθαρισμού μετακόμισης του genikoikatharismoi.gr μπορεί να απομακρύνει την ανησυχία του καθαρισμού από το μυαλό σας και να κάνει πολύ πιο ωραίο να μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού μας θα το επιτύχουν αυτό και πολλά άλλα, όπως:

 1. Η δουλειά θα γίνει προς ικανοποίησή σας
  Κάθε εκατοστό του ακινήτου θα είναι πεντακάθαρο
 2. Η ομάδα μας θα είναι στην ώρα της και θα ολοκληρώσει τη δουλειά το συντομότερο δυνατό
 3. Θα χρησιμοποιήσουμε φιλικά προς το περιβάλλον, βιώσιμα προϊόντα καθαρισμού
 4. Οι καθαρίστριες μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και ασφαλισμένοι
  Το έμπειρο, εξειδικευμένο, αξιόπιστο προσωπικό καθαρισμού μας είναι διαθέσιμο για να αναλάβει τις πιο απαιτητικές εργασίες καθαρισμού και συντήρησης σπιτιών

Αν αφήσετε κάποιον άλλο να ασχοληθεί με τον καθαρισμό, σας δίνει περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε για να εγκατασταθείτε στο νέο σας σπίτι και να φροντίσετε οτιδήποτε άλλο συνοδεύει τη μετακόμιση.

Οι υπηρεσίες μας είναι εξαιρετικά ευέλικτες καθώς παρέχουμε σχεδον 24/7 συνεχή βοήθεια στους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να διατηρούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες στη μέγιστη δυναμικότητά τους. 

Φροντίζουμε επίσης για όλα τα θέματα ασφάλειας καθώς οι υπηρεσίες μας είναι πλήρως ασφαλισμένες.

Εγγυημένη ποιότητα στις καλύτερες τιμές!
Χωρίς κρυφές χρεώσεις.

καθαρισμός μετά από μετακόμιση τιμή

καθαρισμός μετά από μετακόμιση Κοστος

Ερώτηση ? Ti περιλαμβάνει Μια τυπική μετακόμιση καθαρισμού ?
Μια τυπική μετακόμιση καθαρισμού περιλαμβάνει τον σχολαστικό καθαρισμό κάθε μέρους του χώρου. Απαιτείται επίσης βαθύς καθαρισμός σε ορισμένους χώρους, όπως ντουλάπια και συρτάρια, πάγκους και συσκευές. Όλα θα ξεσκονιστούν και οι πόρτες θα καθαριστούν επιτόπου. Οι περιοχές με μεγάλη κυκλοφορία στην κουζίνα και τα μπάνια σας θα απολυμανθούν. Μια μετακόμιση καθαρισμού μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες, να δώσει ή να πάρει, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου και το πόσο καθαρός είναι αρχικά. Επειδή ο genikoikatharismoi.gr προσφέρει δωρεάν εκτιμήσεις καθαρισμού μετακόμισης, μπορείτε να μάθετε πόσο θα κοστίσει και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για την εξυπηρέτησή σας.

Ο καθαρισμός ενός χώρου ανάλογα με Την κάθε Περίπτωση μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Εσωτερικά και εξωτερικά, Ντουλάπια Υπνοδωματίων
 • Εσωτερικά και εξωτερικά, Ντουλάπια κουζίνας.
 • Πάγκους κουζίνας.
 • Πλακάκια, και άλλες επιφάνειες κουζίνας και μπάνιου .
 • Καθαρισμός καθρεπτών.
 • Πατάρια – Αποθηκευτικοί Χώροι
 • Αναρρόφηση σκόνης από δάπεδα
 • Καθαρισμός αλουμινίων, υαλοπινάκων,
 • Καθαρισμός πατζουριών.
 • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα σε όλους τους χώρους της οικίας.
 • Καθαρισμός σε ξύλο με παρκετέζα μικροφίμπρας στεγνού καθαρίσματος
 • Καθαρισμός διακοπτών.
 • Καθαρισμός πορτών.
 • Καθαρισμός σε μπαλκόνια κάγκελα,παντζούρια και εξωτερικών χώρων και τέντες αν υπάρχουν.
 • Ξεσκόνισμα τοίχων και ταβανιών.
 • Αναρρόφηση σκόνης από δάπεδα.
 • Καθαρισμός σε τζάκι ( αν υπάρχει ) .
 • Καθαρισμός κλιμακοστασίου.
 • Αφαίρεση χρωμάτων και κατάλοιπων από εργασίες .

 • Καθαρισμό ηλεκτρικών συσκευών (εξωτερικά).

 • Καθαρισμός τζαμιών εσωτερικά – εξωτερικά.

Καθαρισμός από μετακόμιση

femme de menage actualite
Τα καλά εκπαιδευμένα συνεργεία μας θα εργάζονται πάντα προσεκτικά για να αποφύγουν οποιαδήποτε ζημιά στο νέο σας σπίτι. Αφήστε τους επαγγελματίες καθαρισμού του genikoikatharismoi.gr να φροντίσουν για τον καθαρισμό της μετακόμισής σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε την ενέργειά σας στις πιο συναρπαστικές πτυχές της μετακόμισης

Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές και καθαρίστριες μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε Καθαρισμό σπιτιού μετά από μετακόμιση.

Εμπειρία και τεχνογνωσία
Η εμπειρία μας σας εγγυάται ότι αποπερατώνοντας τον Καθαρισμό του σπιτιού σας μετά από μετακόμιση , ο χώρος σας θα είναι σαν καινούργιος και θα μπορείτε να απολαύσετε έναν καθαρό χώρο χωρίς κούραση και χρονοβόρες διαδικασίες καθαρισμού , κύριο μέλημα μας εκτός από τον άψογο καθαρισμό του χώρου σας είναι προστασία του χώρου σας από φθορές και λάθη καθαρισμού και τελικός σκοπός μας είναι η άψογη παράδοση του χώρου σας στον προβλεπόμενο χρόνο

Επιτέλους αντιμετωπίσατε τη μακρά διαδικασία της εύρεσης ενός νέου σπιτιού, της κατανόησης όλων των υπαρχόντων σας, της συσκευασίας και του καθαρισμού του παλιού σας σπιτιού και της πρόσληψης μιας εταιρείας μετακόμισης. Το να βεβαιωθείτε ότι το νέο σας σπίτι είναι καθαρό κατά την άφιξή σας είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας, αλλά είναι ένα πολύτιμο βήμα για να εγκατασταθείτε σε έναν νέο χώρο!  Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες καθαρισμού μετακόμισης και το κόστος.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Μπορείτε με ένα απλό τηλεφώνημα και χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση ,να κλείσετε ένα ραντεβού , να έρθουμε  στον χώρο σας την ημέρα και την ώρα που εσείς θα επιλέξετε, ώστε  ο τεχνικός σύμβουλος καθαρισμού να  αξιολογισει  αντικειμενικα τις ανάγκες  του χώρο σας , και αυθημερόν να σας  παραδοθεί είτε τηλεφωνικά είτε με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε, ολοκληρωμένη  οικονομική και τεχνική έκθεση Αρχικου καθαρισμού ,η οποία θα περιλαμβάνει :

 • Χρόνο Καθαρισμού.

 • Προσωπικό Που Θα Χρειαστεί.

 • Υλικά Τα Οποία Θα Χρησιμοποιηθούν.

 • Τελικό Κόστος Καθαρισμού.

Γιατί να μας επιλέξετε ?

Αρχικος καθαρισμος .

Γενικος καθαρισμος .

Καθαρισμος χωρων.

Αρχικός Καθαρισμός
Γενικοι καθαρισμοι χωρων Call Now ButtonΚαλεστε μας Γενικοι καθαρισμοι χωρων Call Now ButtonΚαλεστε μας