hit counters
 

Καθαρισμοι Ταπετσαριων

Η άνεσή σας είναι η #1 προτεραιότητά μας

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών επιτόπου καθαρισμού χαλιών ,υφασμάτων επίπλων ,αλλά και άλλων ταπετσαριών, που κυμαίνονται από αφαίρεση σε μικρούς λεκέδες σε σαλόνια και επιπλα, καθαρισμό χαλιών και μοκετών αλλά και εμπορικά μεγάλα έργα καθαρισμού σε ξενοδοχεία , γραφεία, εκθέσεις και κάθε είδους επαγγελματικό και οικιακό χώρο, και όλες οι επιφάνειες ταπετσαριών σαλονιών , χαλιών και μοκετών, στεγνώνουν μέσα σε λίγες μόνο ώρες! Έχουμε τον πιο πρόσφατο και καλύτερο διαθέσιμο εξοπλισμό και προϊόντα καθαρισμού ικανά να αντιμετωπίσουν ακόμη και τις μεγαλύτερες εργασίες, καθιστώντας μας μια εξαιρετική επιλογή αν αναζητάτε μια υπηρεσία καθαρισμού με προσωπική πινελιά
Καθαρισμός σαλονιών
Καθαρισμός καναπέδων
Καθαρισμός καρεκλών
Καθαρισμός στρωμάτων
https://genikoikatharismoi.gr/wp-content/uploads/2022/09/Upholstery-Cleaning2.jpg

Καθαρισμός σαλονιών

Αναλαμβάνουμε τον επιτόπου βιολογικό καθαρισμό σαλονιών στον οικιακό η επαγγελματικό χώρο σας αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο εσείς θελήσετε η διαδικασία είναι απλή και με ένα και μόνο τηλέφωνο ερχόμαστε στον χώρο σας και αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό του σαλονιού σας χωρίς καθυστέρηση και χρονοβόρες διαδικασίες.

Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε καθαρισμό επίπλων – σαλονιού .

https://genikoikatharismoi.gr/wp-content/uploads/2022/09/2-1024x536-1.jpg

Καθαρισμός καναπέδων

Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνολογίες συστημάτων καθαρισμού σαλονιών καναπέδων.

Η εμπειρία μας σας εγγυάται ότι αποπερατώνοντας τον καθαρισμό του καναπέ σας ,ο καναπές σας θα είναι σαν καινούριος .

https://genikoikatharismoi.gr/wp-content/uploads/2022/09/Upholstery-cleaning-e1554930106817.jpg
Προσθέστε μια λάμψη στο σαλόνι σας με το πρόσφατα καθαρισμένο σαλόνι σας. Η σκόνη, η γύρη, τα μικρόβια, τα ψίχουλα φαγητού, οι λεκέδες και οι κηλίδες συσσωρεύονται γρήγορα, γι' αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρείτε την ταπετσαρία σας καθαρή. Μην χρειάζεται να αποδεχτείτε το γεγονός ότι τα έπιπλα πρόκειται να είναι βρώμικα. Γι' αυτό σας παρέχουμε έναν αναζωογονητικό καθαρισμό ταπετσαρίας και βαθύ πλύσιμο που παρατείνει τη διάρκεια ζωής των επίπλων σας.
1
Πόσο χρόνο χρειάζεται για να στεγνώσει η ταπετσαρία μετά τον καθαρισμό ?

Μετά τον καθαρισμό, ο τυπικός χρόνος στεγνώματος για έναν καναπέ είναι από 8 έως 12 ώρες.Ωστόσο, ο χρόνος στεγνώματος μπορεί να μειωθεί στο μισό ή καλύτερα με την εφαρμογή των ανεμιστήρων ,αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε την ταπετσαρία να επιταχύνει τους χρόνους στεγνώματος .Και πάλι όμως σημαντικός παράγοντας είναι ο καιρός και η υγρασία που επικρατει ,Ένα μεγάλο ποσοστό πελατών μας προγραμματίζουν τον καθαρισμό συνήθως εποχές με ζεστό κλίμα οπως ανοιξη και το συνδυάζουν με τον ανοιξιάτικο καθαρισμό

2
Θα προστατεύεται το χαλί ή το δάπεδό μου κατά τον καθαρισμό της ταπετσαρίας του σαλονιού μου ?

Καθαρίζουμε πάντα ταπετσαρίες σε αδιάβροχο φύλλο για να προστατεύσουμε το χαλί ή το δάπεδο από κάτω.

3
Μπορεί τo σαλόνι μου να απαλλαγεί από λεκέδες και μυρωδιές κατοικίδιων ?

Απολύτως! Όπως κάνουμε με τον καθαρισμό χαλιών,θα καθαρίσουμε σχολαστικά την ταπετσαρία σας ώστε να είναι καθαρή και φρέσκια. Για σπίτια με παιδιά ή κατοικίδια, συνιστάται τακτικός επαγγελματικός καθαρισμός ταπετσαριών. Μπορεί να υπάρχει πολλή γούνα κατοικίδιων ζώων και τρίχωμα στα υφάσματα που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και τα παιδιά (και τα κατοικίδια) μπορεί εν αγνοία τους να μεταφέρουν μούχλες και άλλες τοξίνες από την ύπαιθρο, κάτι που θα μπορούσε επίσης να θέσει κινδύνους για την υγεία.

4
Η ταπετσαρία μου φαίνεται επίσης να λερώνεται πολύ πιο γρήγορα.

 Μπορείτε να εξηγήσετε γιατί συμβαίνει αυτό ?
Η ταπετσαρία μου φαίνεται επίσης να λερώνεται πολύ πιο γρήγορα. Μπορείτε να εξηγήσετε γιατί συμβαίνει αυτό;
Οι περισσότερες από τις μεθόδους καθαρισμού παραμένουν αντιεπαγγελματικές και αφήνουν καθαριστικά ή χημικά υπολείμματα που προσελκύουν φυσικά το χώμα. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού στα έπιπλα ταπετσαρίας σας και στη συνέχεια ξεπλένουμε και αφαιρούμε επανειλημμένα το χώμα και τα απόβλητα που έχουν ενσωματωθεί βαθιά μέσα στις ίνες της ταπετσαρίας σας.

5
Μπορείτε να αφαιρέσετε λεκέδες ?

Αυτό εξαρτάται από το τι προκάλεσε τον λεκέ, τις περισσότερες φορές ναι, δεν υπάρχει καθόλου πρόβλημα. Θα εκπλαγείτε με τους λεκέδες που καταφέραμε να αφαιρέσουμε, αλλά δυστυχώς δεν είναι 100{ebcb9cd916f7eb7051169591e80695292c97c25f69d199224445dcf4b6ff1738} των λεκέδων που καθαρίζονται, αλλά είμαστε η καλύτερη ευκαιρία για να δοκιμάσετε.

Spring cleaning concept with supplies on wooden table.

Ανοιξιάτικος καθαρισμός

Έχουμε την τεχνογνωσία

Μήπως το σπίτι σας έχει καθυστερήσει για έναν ανοιξιάτικο καθαρισμό; Χρειάζεστε βοήθεια με τον καθαρισμό του πάρτι; Όποια και αν είναι η περίπτωσή σας, οι επαγγελματίες καθαριστές σπιτιού μας μπορούν να διασφαλίσουν ότι η κατοικία σας είναι σε κορυφαία κατάσταση. Θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι παρέχουμε το ίδιο επίπεδο φροντίδας τοσο με τις περιστασιακές μας υπηρεσίες καθαρισμού όπως με τις τακτικές υπηρεσίες καθαρισμού μας

Καθαρισμός ημέρας

Αυτό το ραντεβού βαθύ καθαρισμού θέτει τα θεμέλια για τις υπόλοιπες υπηρεσίες συντήρησης

Η λεπτομερής υπηρεσία καθαρισμού μας είναι ένας σχολαστικός καθαρισμός που συνήθως εκτελείται σε μια αρχική επίσκεψη κατοικίας. Σε αυτόν τον πρώτο, βαθύ καθαρισμό, προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας

https://genikoikatharismoi.gr/wp-content/uploads/2022/09/1111.jpg

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι η #1 προτεραιότητά μας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ