hit counters
 

Επί Τόπου Καθαρισμός Μοκετών – Χαλιων

https://genikoikatharismoi.gr/wp-content/uploads/2022/09/clipartsky.com-id-tfbsj-640x767.png

Επί Τόπου Καθαρισμός Μοκετών – Χαλιων

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη καθαρισμό των μοκετών σας, αν θέλετε ο καθαρισμός να γίνει επί τόπου στο χώρο σας.

OUR SERVICESΕπί Τόπου Καθαρισμός Μοκετών – Χαλιων

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας επισκέπτεται το χώρο σας με ειδικό φορητό εξοπλισμό για επιτόπου καθαρισμό χαλιών η μοκετών παρέχοντας σας εξαίρετες υπηρεσίες.
Άμεση Εξυπηρέτηση
Χαμηλές χρεώσεις
Επαγγελματισμός
Εμπειρια και τεχνογνωσια

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΕπί Τόπου Καθαρισμός Μοκετών – Χαλιων

Ο σωστός καθαρισμός θα αναδείξει όλες τις αρετές του χαλιού και ταυτόχρονα μπορεί να σας απαλλάξει από αλλεργίες σε ακάρεα και σκόνη και αναπνευστικά προβλήματα.
Εξειδικευμένη διαδικασία καθαρισμού χειροποίητων χαλιών με ειδικά καθαριστικά και άριστο αποτέλεσμα
Εξειδικευμένη διαδικασία καθαρισμού χειροποίητων χαλιών με ειδικά καθαριστικά και άριστο αποτέλεσμα
Μία μέθοδος καθαρισμού χαλιών που ακολουθεί μια συστηματικά οργανωμένη γραμμή διαδικασιών σε ασφαλή, ειδικά σχεδιασμένα, υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα.
Αναλαμβάνουμε καθαρισμό αποκλειστικά χειροποίητων χαλιών με εξιδεικευμένες μεθόδους και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.
Καθαρισμός παντός τύπου χαλιών μηχανής η μη (Χειροποίητα ~ μάλλινα ~ μαλλομέταξα ~ μηχανής
Όλα τα χαλιά σε αυτήν την κατηγορία χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση, Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία και τεχνογνωσία να τα καθαρίσουν
Ο καθαρισμός ενός χαλιού από κοκοφοίνικα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και λεπτή μεταχείριση.Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία και τεχνογνωσία να τα καθαρίσουν
Ο επαγγελματικός καθαρισμός των συνεργειών μας είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να καθαριστεί ένα μεταξωτό χαλί και να διατηρήσει την λαμπερή του εμφάνιση.
1
Πότε θα μπορώ να περπατήσω στα πατώματα μου μετά τον καθαρισμό των χαλιών ?

Είναι καλύτερο να αφήσετε χρόνο στεγνώματος έξι έως οκτώ ωρών προτού μπορέσετε να περπατήσετε στο χαλί σας. Είναι καλύτερο να περιμένετε δύο ημέρες πριν τοποθετήσετε τα βαριά έπιπλα πίσω στο χαλί.

2
Πρέπει να μετακινήσω έπιπλα για να καθαρίσω την μοκέτα η το χαλί μου ?

Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με τον επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών, συνιστούμε να αφαιρέσετε όσα μικροαντικείμενα μπορείτε εσείς από τα δωμάτια που θα καθαρίσουμε.Τα υπόλοιπα έπιπλα θα τα μετακινήσουν οι καθαριστές μας ,ώστε ιδίως σε περιπτώσεις καθαρισμού μοκετών οι οποίες είναι στρωμένες από άκρη σε άκρη να γίνει ομοιόμορφος καθαρισμός σε όλους τους χώρους της μοκέτας.

Professionally cultivate one-to-one customer service with robust ideas. Dynamically innovate resource-leveling customer service for state of the art customer service.

3
Υπάρχουν οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσω μετά το καθάρισμα των χαλιών μου ?

Αμέσως μετά τον καθαρισμό, είναι καλύτερο να αφήσετε τα χαλιά και τις μοκέτες να στεγνώσουν για 6-8 ώρες πριν τα περπατήσετε. Το περπάτημα πάνω τους μπορεί να ισοπεδώσει τις ίνες. Χρησιμοποιήστε aircondition η θέρμανση αέρα εάν θέλετε για να βοηθήσετε την κυκλοφορία του αέρα, καθώς αυτό θα επιταχύνει το χρόνο στεγνώματος.Μην επαναφέρετε κανένα έπιπλο στη θέση του μέχρι να στεγνώσει τελείως το χαλί ή να σκληρύνει το προστατευτικό χαλιού.

3
Θα υπαρχει οσμη ?

Ανάλογα με τον τύπο του χαλιού που καθαρίζουμε, μπορεί να παρατηρήσετε ένα αχνό ελαφρύ άρωμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο όταν καθαρίζουμε μάλλινα χαλιά. Ο χρόνος που χρειάζεται για να διαλυθεί η μυρωδιά είναι συνήθως μέσα σε μία ώρα, αλλά ποικίλλει ανάλογα με την κυκλοφορία του αέρα, τη θερμότητα και την υγρασία. Μια μεγάλη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο καθαρίζουμε τα χαλιά σε σύγκριση με πολλούς από τους ανταγωνιστές μας είναι ότι δεν βάζουμε σαπούνι στο νερό για το ξέβγαλμα του χαλιου. Ψεκάζουμε εκ των προτέρων τα χαλιά, αφαιρούμε τις κηλίδες και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε εκχύλιση καθαρού νερού, φροντίζοντας να μην αφήσουμε πίσω μας υπολείμματα σαπουνιού. Αυτό επιτρέπει φρέσκα, καθαρά χαλιά.

3
Ο καθαρισμός μοκέτας θα προκαλέσει αναστάτωση στο σπίτι μου η στην επιχείρηση μου ?

Η ομάδα ταπητοκαθαριστων μας  θα συνεργαστεί μαζί σας για να προγραμματίσετε μια ώρα μετά τις εργάσιμες ώρες ή μπορούμε να αναπτύξουμε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για να καθαρίσουμε τις μοκέτες  σας σε τμήματα. Ο τεχνικός μας θα σας ενημερώσει για τους εκτιμώμενους χρόνους στεγνώματος που χρειάζονται.

3
Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να καθαριστούν τα χαλιά μου

Ο χρόνος θα εξαρτηθεί από το μέγεθος της περιοχής που χρειάζεται να καθαριστεί και τις διεργασίες που χρησιμοποιούνται,όσον αφορά την απόδοση και τον χρόνο. Ένας άριστα εκπαιδευμένος τεχνικός καθαριότητας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και το πρόγραμμά σας.

3
Πόσο συχνά χρειάζεται να καθαρίζω τα χαλιά μου ?

Για να διατηρήσετε τα χαλιά της οικίας σας σε καλή κατάσταση, συνιστούμε να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα περιποίησης χαλιών για την τακτική φροντίδα και συντήρηση που μπορεί να συμβάλει στην παράταση της διάρκειας ζωής των χαλιών σας. Είναι καλύτερο να καθαρίζετε τα χαλιά σας κάθε χρόνο την άνοιξη ,χρησιμοποιώντας τη μέθοδο μας με χαμηλή υγρασία για να αφαιρέσουμε το χώμα προτού αλέσει τις ίνες του χαλιού σας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ