hit counters
 

Τακτικοί Καθαρισμοί οικιών

https://genikoikatharismoi.gr/wp-content/uploads/2022/09/house-cleaning-services-team-clean-918w-640x1080.png

Τακτικός Καθαρισμός οικίας

Παρέχουμε εξειδικευμένα προγράμματα καθαρισμού προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών μας σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους

Ο katharismos.gr παρέχει ταχύτερο, βαθύτερο, λεπτομερή καθαρισμό από οποιονδήποτε άλλο. Δεν θα στείλουμε μόνο έναν εργαζόμενο στο σπίτι σας, αλλά ένα επαγγελματικό πλήρωμα τριών ατόμων. Μπορούμε να σας προσφέρουμε καθορισμένες ημέρες, ώρες και πληρώματα εάν μας ζητηθεί.

Παρέχουμε στους ιδιοκτήτες σπιτιων προσαρμόσιμες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης.

Ο katharismos.gr είναι τοπικός ηγέτης στις υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία καθαρών, ασφαλών και υγιεινών περιβαλλόντων.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΤακτικός Καθαρισμός οικίας

Η λεπτομερής υπηρεσία καθαρισμού μας είναι ένας σχολαστικός καθαρισμός που συνήθως εκτελείται σε μια αρχική επίσκεψη κατοικίας. Σε αυτόν τον πρώτο, βαθύ καθαρισμό, προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Από φωτιστικά μέχρι αρμόστοκους πλακιδίων μέχρι επικαλυμμένα έπιπλα και σανίδες, κάνουμε κάθε επιφάνεια πεντακάθαρη. Τα επαγγελματικά μας συνεργεία θα ανεβάσουν τη σκόνη, θα σκουπίσουν τα καλούπια, θα σκουπίσουν με ηλεκτρική σκούπα, θα σφουγγαρίσουν και πολλά άλλα.

Αυτό το ραντεβού βαθύ καθαρισμού θέτει τα θεμέλια για τις υπόλοιπες υπηρεσίες συντήρησης
Άμεση Εξυπηρέτηση
Χαμηλές χρεώσεις
Επαγγελματισμός
Εμπειρια και τεχνογνωσια

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΤακτικοί Καθαρισμοί οικιών

Παρέχουμε στους ιδιοκτήτες σπιτιων προσαρμόσιμες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης. Ο katharismos.gr είναι τοπικός ηγέτης στις υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία καθαρών, ασφαλών και υγιεινών περιβαλλόντων.Μπορείτε η να κλείσετε Online ραντεβού εδώ χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες
1
Τι περιλαμβάνεται στον περιοδικό καθαρισμό σπιτιού;

Αυτές οι υπηρεσίες αποτελούν τον μέσο όρο των εργασιών καθαρισμού ενός περιοδικού καθαρισμού σπιτιού,βεβαία κάθε σπίτι είναι μια και μοναδική περίπτωση ,σας δίνουμε μια ιδέα για τις εργασίες που μπορούν να γίνουν σε ένα σπίτι περίπου 80 m2 μέσα σε ένα λογικό οκτάωρο και με βασική προϋπόθεση ότι δεν είναι πλήρως παραμελημένο και γινεται μια σχετική συντήρηση περίπου 2-3 φορές τον μήνα

Ξεσκόνισμα φωτιστικών και ανεμιστήρων οροφής

Αφαίρεση ιστών αράχνης

Ξεσκόνισμα όλων των χώρων

Ξεσκόνισμα σε κουκλάκια και εικόνες

Ξεσκόνισμα σε περβάζια και περσίδες

Αφαίρεση σε χνούδι και τις τρίχες από τα έπιπλα

Καθάρισμα σε νεροχύτες – απολύμανση και καθαρισμος

Καθαρισμός του εσωτερικού παραθύρου πίσω από τον νεροχύτη της κουζίνας

Καθαρισμός πλακιδίων, ντους και μπανιέρων

Ξεσκόνισμα αμπαζούρ και λάμπες

Ξεσκόνισμα επίπλων

Σκούπισμα του επάνω και του μπροστινού μέρους του ψυγείου

Σκούπισμα των μπροστινών χώρων στο ψυγείο και την κατάψυξη

Καθαρισμός στο εσωτερικό του φούρνου μικροκυμάτων και στο εξωτερικό της πόρτας

Γυάλισμα συσκευών από ανοξείδωτο χάλυβα

Καθαρισμός λεκέδων σε πόρτες,

κουφώματα και χερούλια

Καθαρισμός του πάγκου της κουζίνας

Καθαρισμός ειδών μπάνιου και πάγκων

Άδειασμα καλαθιών αχρήστων

Σκούπισμα σκαλοπατιών

Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα & σφουγγάρισμα δαπέδων

2
Μπορώ να προσαρμόσω το εύρος του καθαρισμού;

Ναι φυσικά. Καθαρίζουμε το σπίτι σας με τον δικό σας τρόπο. Δημιουργούμε προγράμματα εργασίας για κάθε εργασία και οι οδηγίες διαβάζονται αμέσως πριν φτάσουν στο σπίτι σας. Μπορούμε να συμπεριλάβουμε τυχόν ειδικές οδηγίες που επιθυμείτε στην παραγγελία εργασίας σας. Επίσης, εάν έχετε ειδικές απαιτήσεις σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη ημέρα, μπορείτε να ζητήσετε από την ομάδα μας να σας βοηθήσει.

3
Χρησιμοποιείτε πανιά ή σφουγγάρια όταν καθαρίζετε;

Για υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιού και καθαρισμού γραφείου, χρησιμοποιούμε χρωματικά κωδικοποιημενα πανιά από μικροΐνες για να κάνουμε όλο τον καθαρισμό, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να γρατσουνιστεί τίποτα. Ωστόσο, χρησιμοποιούμε σφουγγάρια σε χώρους όπως οι πάγκοι και οι νεροχύτες.

3
Τι γίνεται αν το καθάρισμά μου πέσει σε διακοπές;

Εάν το πρόγραμμα καθαρισμού σας πέφτει σε αργία,θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κάνουμε εναλλακτικές ρυθμίσεις.

3
Πρέπει να είμαι σπίτι την ημέρα του τακτικού μου καθαρισμού του χωρου μου ?

Οχι δεν είναι απαραίτητο ,στον καθαρισμό ημέρας πρέπει απαραίτητα να είστε στον χώρο, τουλάχιστον στην πρώτη ήμερα της συνεργασίας μας ,κάθε χώρος είναι ένας και μοναδικός ,πρέπει να περπατήσετε μαζί με την καθαρίστρια μας τον χώρο ,να της δείξετε τυχόν ιδιαιτερότητες .και πάνω από όλα να την δείτε πάνω στην δουλειά. Από εκεί και πέρα στις επόμενες επισκέψεις της καθαρίστριας απλά χρειάζεται η μόνο να της ανοίξετε την πόρτα ,και από εκεί και πέρα μπορείτε να αποχωρίσετε και να έρθετε όταν τελειώσει την δουλειά της,Η να εχει τα δικά της κλειδιά με ατομικό κωδικό εισόδου αν υπάρχει συναγερμός.bjectively innovate empowered manufactured products whereas parallel platforms. Holisticly predominate extensible testing procedures for reliable supply chains. Dramatically engage top-line web services vis-a-vis cutting-edge deliverables.

3
Παρέχετε τα είδη καθαρισμού σε καθε συνεργασία ;

Ναί. Παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να καθαρίσουμε το σπίτι σας σωστά και οικολογικά .Μπορείτε να ελέγξτε τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούμε που αναφέρονται στη λίστα προϊόντων μας, είναι αφενός πιο ακριβά, αλλά τα χρησιμοποιούμε επειδή το κόστος για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον είναι χαμηλότερο. Έχουμε ερευνήσει και επιλέξει προμήθειες που είναι πιο ασφαλείς για εσάς, την οικογένειά σας, τα κατοικίδια ζώα σας και το περιβάλλον. Άλλα μπορείτε αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε τα δικά ας αναλώσιμα.

3
Ο πρώτος καθαρισμός διαρκεί περισσότερο;

Ναί. Ο πρώτος καθαρισμός συνήθως διαρκεί περισσότερο από τους επόμενους καθαρισμούς. Ο χρόνος που θα διαρκέσει ο πρώτος καθαρισμός θα εξαρτηθεί από το πόσο καιρό έχει περάσει από τον βαθύ καθαρισμό του σπιτιού σας, από το πόσα άτομα μένουν στο σπίτι σας, από το αν έχετε κατοικίδια, το μέγεθος του σπιτιού σας και άλλους παράγοντες.

3
Πώς θα διατηρήσετε επαφή μαζί μου και πώς λειτουργεί η σχέση μας ;

Η επικοινωνία είναι ένα τεράστιο κομμάτι της επιχείρησής μας, διατηρούμε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου και email. Θα σας στείλουμε email επιβεβαίωσης με ημερομηνίες ραντεβού, ώρα και στοιχεία των καθαριστριών
σας 48 ώρες πριν την επίσκεψή τους.

Η ομάδα θα σας ενημερώσει εκ των προτέρων για τυχόν καθυστερήσεις ή
ακυρώσεις και θα κανονίσει εναλλακτικές λύσεις για να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Θα λαμβάνετε επίσης το ενημερωτικό μας δελτίο και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε νέα μας

3
Τι γίνεται αν υπάρχουν δωμάτια που δεν θέλω να καθαριστούν;

Οι επαγγελματίες καθαριστές μας και καθαρίστριες  δεν θα καθαρίσουν δωμάτια όπου η πόρτα είναι κλειστή. Εάν δεν θέλετε να καθαριστεί ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε την πόρτα η απλά ενημερώστε μας

3
Πόσα άτομα θα έρθουν να καθαρίσουν τον χώρο μου;

Οι ομάδες καθαρισμού μας αποτελούνται από ένα έως πεντε επαγγελματίες καθαριστές ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού σας και τις εργασίες καθαρισμού που θέλετε να πραγματοποιήσετε

3
Θέλω να προμηθευτώ εγώ τα υλικά καθαρισμού για το σπίτι μου

Εάν προτιμάτε να προμηθεύετε τα δικά σας προϊόντα, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα ακόλουθα:

Ένα οικιακό απολυμαντικό σπρέι (αναζητήστε κάτι που «σκοτώνει το 99,9{ebcb9cd916f7eb7051169591e80695292c97c25f69d199224445dcf4b6ff1738}» των βακτηρίων/ιών)
Καθαριστικό μπάνιου
Τσάντες κάδου
Ξεσκονόπανο
Καθαριστικό δαπέδου
Καθαριστικό τζαμιών
Καθαριστικό κουζίνας
Απορρυπαντικό πλυντηρίου
Αφαίρεση αλάτων
Πανιά από μικροΐνες (πλένονται ενδιάμεσα στις επισκέψεις)
Λαστιχένια γάντια
Σφουγγάρια
Καθαριστικό τουαλέτας
Σακούλες κενού (αν απαιτείται)
Υγρό απορρυπαντικό
Όλοι οι πελάτες πρέπει να παρέχουν σφουγγαρίστρα και κουβά, βούρτσα τουαλέτας και ηλεκτρική σκούπα (συν ένα σίδερο και σανίδα εάν απαιτείται σιδέρωμα).

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ