web hit counterΤακτικός Καθαρισμός Σπιτιών - Γενικοι καθαρισμοι χωρων
Τακτικός Καθαρισμός Σπιτιών - Γενικοι καθαρισμοι χωρων
Υπηρεσίες Καθαρισμού χώρων

Ο καθαρισμός στα καλύτερά του

Τακτικοί καθαρισμοί σπιτιών

Εξειδικευμένα προγράμματα καθαρισμού προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών μας σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους

Τακτικός Καθαρισμός
Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε Τακτικό Καθαρισμό χώρου.

Καθαρός χώρος - Επαγγελματικές υπηρεσίες - Ανταγωνιστικές τιμές

Επαγγελματικός Καθαρισμός Σπιτιών προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας

Τακτικός Καθαρισμός οικίας

Η λεπτομερής υπηρεσία καθαρισμού μας είναι ένας σχολαστικός καθαρισμός που συνήθως εκτελείται σε μια αρχική επίσκεψη κατοικίας. Σε αυτόν τον πρώτο, βαθύ καθαρισμό, προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Από φωτιστικά μέχρι αρμόστοκους πλακιδίων μέχρι επικαλυμμένα έπιπλα και σανίδες, κάνουμε κάθε επιφάνεια πεντακάθαρη. Τα επαγγελματικά μας συνεργεία θα ανεβάσουν τη σκόνη, θα σκουπίσουν τα καλούπια, θα σκουπίσουν με ηλεκτρική σκούπα, θα σφουγγαρίσουν και πολλά άλλα.

Αυτό το ραντεβού βαθύ καθαρισμού θέτει τα θεμέλια για τις υπόλοιπες υπηρεσίες συντήρησης

how we clean your house

Μπάνια

Συμβουλές καθαρισμού μπάνιου που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!


Τα μπάνια τείνουν να συσσωρεύουν εύκολα μεγάλες ποσότητες σκόνης, βρωμιάς και ακόμη και μούχλας με την πάροδο του χρόνου. Οι λεπτομερείς υπηρεσίες καθαρισμού μας θα δώσουν τη φροντίδα και την προσοχή σε πολλά σημεία που μπορεί να έχουν παραμεληθεί.

Κουζίνες

kitchen

Η κουζίνα είναι συχνά το κέντρο της δραστηριότητας στο σπίτι σας. Για να φαίνεται καλύτερα, μπορεί να χρειαστεί κάτι περισσότερο από ένα σκούπισμα μετά το δείπνο.

bad-living-room-cleaning-habits

Περιοχές διαβίωσης

Από κρησφύγετα μέχρι ηλιόλουστες βεράντες, οι κοινόχρηστοι χώροι του σπιτιού σας έχουν μεγάλη χρήση. Μια επίσκεψη από ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού θα κάνει τα δάπεδα και τα έπιπλά σας να φαίνονται ξανά καινούργια.

team-professional-janitors-uniform-cleaning-bedroom-123603464

Χώροι ύπνου

Τα υπνοδωμάτια συχνά λαμβάνουν τη λιγότερη προσοχή από οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι. Ένας λεπτομερής καθαρισμός θα κάνει τον χώρο ύπνου σας πιο άνετο.

Συνεργεία Καθαρισμού

Ο genikoikatharismoi.gr παρέχει ταχύτερο, βαθύτερο, λεπτομερή καθαρισμό από οποιονδήποτε άλλο. Δεν θα στείλουμε μόνο έναν εργαζόμενο στο σπίτι σας, αλλά ένα επαγγελματικό πλήρωμα τριών ατόμων. Μπορούμε να σας προσφέρουμε καθορισμένες ημέρες, ώρες και πληρώματα εάν μας ζητηθεί.

Παρέχουμε στους ιδιοκτήτες σπιτιων προσαρμόσιμες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης. Ο genikoikatharismoi.gr  είναι τοπικός ηγέτης στις υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία καθαρών, ασφαλών και υγιεινών περιβαλλόντων.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών μας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Ενδιαφέρεστε για Λεπτομερείς Υπηρεσίες Καθαρισμού;

Είμαστε το κλειδί σας για τον καθαρισμό.

Δημιουργούμε προσαρμοσμένα προγράμματα για κάθε τοποθεσία που εξυπηρετούμε. Οι επαγγελματίες καθαριστές και καθαρίστριες μας είναι εκπαιδευμένοι στο πώς να παρέχουν και να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε καθημερινές όσο και σε περιοδικές επισκέψεις.

Στις οικιες,η εμφάνιση έχει σημασία. Ένα καθαρό σπίτι εντυπωσιάζει όλους όσους ζουν μέσα. Αλλά, ποιος έχει τον χρόνο να φροντίσει να είναι τακτοποιημένα όλα κάθε εβδομάδα; Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες καθαρισμού οικιών θα σας προσφέρουν όλα τα οφέλη ενός πεντακάθαρου σπιτιού χωρίς την επιπλέον εργασία από εσάς ?

αρχικοι καθαρισμοι σπιτιων

Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές και καθαρίστριες μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε Καθαρισμό χώρου.

Εμπειρια και τεχνογνωσια

Η εμπειρία μας σας εγγυάται ότι αποπερατώνοντας τον καθαρισμό της οικίας σας , ο χώρος σας θα είναι σαν καινούργιος και θα μπορείτε να απολαύσετε έναν καθαρό χώρο χωρίς κούραση και χρονοβόρες διαδικασίες καθαρισμού , κύριο μέλημα μας εκτός από τον άψογο καθαρισμό του χώρου σας είναι προστασία του χώρου σας από φθορές και λάθη καθαρισμού και τελικός σκοπός μας είναι η άψογη παράδοση του χώρου σας στον προβλεπόμενο χρόνο.

Τακτικός Καθαρισμός σπιτιων
500 Χ 400 BANNER 5
καθαρο σπιτι2
Τακτικός Καθαρισμός σπιτιων

Μια Αυτοκρατορική Ματιά Για Tο Σπίτι Σας

Με όλη του την κίνηση, ένα σπίτι μπορεί να είναι καταφύγιο για τη σκόνη και τη βρωμιά. Συνήθως απαιτεί τακτική συντήρηση για να φαίνεται καλύτερα. Οι υπηρεσίες καθαρισμού μας θα το επιτύχουν αυτό και πολλά άλλα, όπως:

Το έμπειρο, εξειδικευμένο, αξιόπιστο προσωπικό καθαρισμού μας είναι διαθέσιμο για να αναλάβει τις πιο απαιτητικές εργασίες καθαρισμού και συντήρησης σπιτιών

Ταυτόχρονα με τον καθαρισμό του χώρου μπορούν να συνδυαστούν και οι παρακάτω εργασίες καθαρισμού σε :

Οι υπηρεσίες μας είναι εξαιρετικά ευέλικτες καθώς παρέχουμε σχεδον 24/7 συνεχή βοήθεια στους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να διατηρούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες στη μέγιστη δυναμικότητά τους. 

Φροντίζουμε επίσης για όλα τα θέματα ασφάλειας καθώς οι υπηρεσίες μας είναι πλήρως ασφαλισμένες.

Εγγυημένη ποιότητα στις καλύτερες τιμές!
Χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Τακτικοί καθαρισμοί σπιτιών

Τακτικός Καθαρισμός σπιτιου

Τακτικοί Καθαρισμοί οικιών
cleaning service during work PPTAZG5

      Μοναδικό αποτέλεσμα

Κάθε Τακτικός Καθαρισμός είναι για εμάς μια και μοναδική περίπτωση, κάθε πελάτης ανάλογα με τις ανάγκες του αντιμετωπίζεται τελείως  διαφορετικά  και σε κάθε περίπτωση σκοπός μας είναι το τέλειο αποτέλεσμα και μόνο,και πάντα  προέχει η ικανοποίηση του πελάτη .όλες μας οι υπηρεσίες υποστηρίζονται από έμπειρο επόπτη καθαρισμού ο οποίος δεν παραδίδει τον χώρο αν δεν επέλθει το τέλειο αποτέλεσμα  καθαρισμού

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Μπορείτε με ένα απλό τηλεφώνημα και χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση ,να κλείσετε ένα ραντεβού , να έρθουμε  στον χώρο σας την ημέρα και την ώρα που εσείς θα επιλέξετε, ώστε  ο τεχνικός σύμβουλος καθαρισμού να  αξιολογισει  αντικειμενικα τις ανάγκες  του χώρο σας , και αυθημερόν να σας  παραδοθεί είτε τηλεφωνικά είτε με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε, ολοκληρωμένη  οικονομική και τεχνική έκθεση καθαρισμού ,η οποία θα περιλαμβάνει :

  • Χρόνοδιαγραμμα  Καθαρισμού.

  • Προσωπικό Που Θα Χρειαστεί.

  • Υλικά Τα Οποία Θα Χρησιμοποιηθούν.

  • Κόστος Καθαρισμού.

Τακτικός Καθαρισμός σπιτιων
Προσφορα 1

Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου- Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου-Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου-Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου-Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου

Θα μας επιλέξετε για την εμπειρία μας, την αποτελεσματικότητά μας,το ήθος και την εργατικότητά μας.Γιατί καταλαβαίνουμε τον επιχειρηματία και χτίζουμε αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης

Γιατί να μας επιλέξετε ?

Αναθέστε μας τον καθαρισμο του χωρου σας και δώστε μας την δυνατότητα να σας δείξουμε στην πράξη τι πραγματικά αξίζουμε

Γενικοι καθαρισμοι χωρων Call Now ButtonΚαλεστε μας Γενικοι καθαρισμοι χωρων Call Now ButtonΚαλεστε μας