Καθαρισμός κουζίνας

Καθαρισμός κουζίνας

Καθαρισμός κουζίνας

Καθαρισμός κουζίνας είναι μία δουλειά που πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση. Τι συμβαίνει, όμως, όταν δεν προλαβαίνεις ή δεν ξέρεις από πού να πρωτοξεκινήσεις; Υπάρχουν δοκιμασμένες συμβουλές για να οργανωθείς και να απαλλάξεις την κουζίνα σου από το χάος που επικρατεί!

Μαζί με το μπάνιο, η κουζίνα συγκεντρώνει από τις περισσότερες δουλειές του σπιτιού. Χρειάζεται καθημερινή προσοχή και έξυπνο χειρισμό, για να τη διατηρείς  περιποιημένη και σε καλή κατάσταση.

Καθαρισμός κουζίνας

Εκτός από την τακτοποίηση του χώρου και τον καθαρισμό του, σημασία έχει και η απολύμανσή του, καθώς τα βακτήρια μπορούν να εξαπλωθούν πολύ γρήγορα. Μήπως λες ότι ο καθαρισμός κουζίνας είναι προτεραιότητά σου, αλλά καταλήγεις να τα παρατάς και να καταφεύγεις σε επιφανειακές λύσεις; Ήρθε η στιγμή να μπεις σε τάξη, ώστε να μπει και η κουζίνα σου! Ακολούθησε τα σωστά βήματα και τις συμβουλές για να καθαρίσεις την κουζίνα και το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο!

Καθαρισμός κουζίνας

Κάθε μανιώδης οικιακός μάγειρας ή μεγάλη οικογένεια γνωρίζει ότι η κουζίνα λερώνεται πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Το να μαγειρεύετε ένα μεγάλο γεύμα σημαίνει συχνά μια μακρά νύχτα καθαρισμού αφού απολαύσετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς σας. Εμείς μπορούμε  να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή με τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες καθαρισμού. Επίσης, δείτε την τεράστια συλλογή μας από συμβουλές καθαρισμού κουζίνας.

Καθαρισμός κουζίνας

Σχετικά με τις Υπηρεσίες Καθαρισμού της Κουζίνας μας.

Αυτός ο χώρος υψηλής κίνησης του σπιτιού σας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, την οποία μπορεί να προσφέρει μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού κουζίνας. Οι επαγγελματίες καθαριστές μας καθαρίζουν καλά την κουζίνα σας για να αφαιρέσουν όλες τις βρωμιές, τα υπολείμματα και τη βρωμιά που μπορεί να έχει μείνει πίσω.

Μπορείτε να περιμένετε αυτές τις υπηρεσίες καθαρισμού αλλά και περισσότερες, όταν επιλέξετε εμάς  για τις υπηρεσίες καθαρισμού της κουζίνας σας:

Η κουζίνα σας θα μείνει επαγγελματικά καθαρισμένη και θα μυρίζει φρεσκάδα. Η ομάδα μας αδειάζει ακόμη και τους κάδους απορριμμάτων και ισιώνει τις καρέκλες ως τελευταία πινελιά. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, διασφαλίζουμε ότι τα εύθραυστα αντικείμενα αντιμετωπίζονται με προσοχή και λαμβάνουμε υπόψη όλες τις προσωπικές σας προτιμήσεις καθαρισμού.

Πρόγραμμα καθαρισμού κουζίνας και λίστα ελέγχου
Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορουμε να ειμαστε στο σπίτι σας κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι πεντακάθαρο, αλλά μπορείτε να διατηρήσετε μια καθαρή κουζίνα δημιουργώντας ένα σταθερό πρόγραμμα.

Καθημερινές Εργασίες Καθαρισμού Κουζίνας

Στο τέλος κάθε μέρας θα πρέπει να σκουπίζετε όλες τις επιφάνειες, να πλένετε τα πιάτα, να απομακρύνετε τα πιάτα και να σκουπίζετε το πάτωμα με ηλεκτρική σκούπα. Καθαρίζοντας καθημερινά, μπορείτε να αποτρέψετε τη συσσώρευση βρωμιάς ή μικροβίων στον πάγκο, τα πιάτα και τις συσκευές σας.

Εβδομαδιαίες Εργασίες Καθαρισμού Κουζίνας

Σε εβδομαδιαία βάση, οι καθημερινές εργασίες θα πρέπει να συνδυάζονται με το σφουγγάρισμα του δαπέδου της κουζίνας. Αυτή είναι επίσης η στιγμή που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις πιο απαιτητικές εργασίες πλυσίματος πιάτων, όπως το καθάρισμα ομιχλών ποτηριών κρασιού και το γυάλισμα του λεκιασμένου ασημιού.

Μηνιαίες Εργασίες Καθαρισμού Κουζίνας

Κάθε μήνα θα πρέπει να απαλλάσσετε τα ντουλάπια, το ντουλάπι και το ψυγείο σας από περιττά αντικείμενα, ξεπερασμένα τρόφιμα και διάφορα είδη που δεν χρειάζονται πλέον, διατηρώντας την τάξη των χώρων αποθήκευσης σε ψυχρή και θερμοκρασία δωματίου. Ενώ το κάνετε αυτό, θα πρέπει επίσης να σκουπίσετε αυτές τις περιοχές για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα χυθεί τίποτα από τα παλιά δοχεία. Εάν δεν σκουπίσετε αυτές τις περιοχές, το ψυγείο σας μπορεί γρήγορα να μυρίσει.

Ετήσιες Εργασίες Καθαρισμού Κουζίνας

Μια φορά το χρόνο (τουλάχιστον) θα πρέπει να καθαρίζετε βαθιά τον χώρο της κουζίνας σας. Αυτό σημαίνει ότι ο καθαρισμός σας πρέπει να φτάνει στο πίσω μέρος κάθε ντουλάπι και ντουλάπι και κάτω από τις συσκευές σας. Αποσυναρμολογήστε το εσωτερικό του ψυγείου για ξεχωριστό πλύσιμο κάθε επιφάνειας και φτάστε στην οροφή, τα φωτιστικά κ.λπ. Βασικά, αυτός ο ετήσιος καθαρισμός πρέπει να είναι όσο το δυνατόν βαθύτερος. Αυτή η μορφή συντήρησης είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτόν τον χώρο, όπου καθημερινά γίνεται χειρισμός ευπαθών τροφίμων.

https://www.mollymaid.com/cleaning-tips/kitchens/